Zece mii de truse de primă necesitate pentru protecția individuală vor fi distribuite pe parcursul zilei de astăzi călătorilor care traversează hotarul Republicii Moldova, în cele mai solicitate puncte de trecere ale frontierei. Acțiunea este organizată în contextul Zilei Internaționale a Migranților, marcată pe 18 decembrie, transmite IPN.

Trusa de călătorie conține două măști de protecție individuală, soluție dezinfectant, șervețele antibacteriale și pliante cu informații privind regulile sanitare. „Ne dorim, pe lângă faptul că susținem călătoriile în siguranță, să contribuim la conștientizarea din partea călătorilor a importanței respectării regulilor sanitare”, se arată într-o postare pe Facebook a Poliţiei de Frontieră.

Acţiunea se desfăşoară la inițiativa Poliției de Frontieră, cu susținerea reprezentanței OIM și ONU Moldova, de comun cu Oficiul Ambasadei Țărilor de jos la Chișinău.

Sursa: Realitatea de Realitatea din Moldova

Articolul precedentÎncă 1.590 de cazuri noi de COVID-19 și 24 de decese, confirmate în Moldova
Articolul următorNoii membri ai Parlamentului își preiau astăzi mandatul. Câți deputați și senatori vor avea cele cinci partide