Pana cand vor veni si ,,Vremurile Bune” promise de guvernul PAS, noi, cetatenii simpli ai Republicii Moldova, care am fost mereu mintiti de autoritati vrem sa stim care este realitatea in cazul contractului de furnizare gaze naturale de catre Gazprom tarii noastre cat si in cazul furnizarii de energie electrica din Transnistria!

”E dreptul nostru ca platitori de taxe si impozite sa stim odata pentru totdeauna care este ADEVARUL in legatura cu firmele intermediare care capuseaza bugetul statului in cele 2 contracte!

Cei care guvernati Republica Moldova aveti obligatia sa stopati toate aceste abuzuri si sa aparati interesele fiecarui cetatean al acestei tari care plateste luna de luna in mod cinstit toate aceste facturi!

Iarna bate la usa si din pacate povara cresterii pretului la gaze va apasa tot mai mult pe buzunarul cetateanului onest si cinstit!

Vrem ca cei  vinovati sa fie trasi la raspundere si.sa plateasca pentru modul in care au pagubit statul moldovenesc!”, a declarat Vladimir Dachi presedintele Partidului Politic NOI!

Sursa: Realitatea de Realitatea din Moldova

Articolul precedentAdevarurile spuse de Rizea la intalnirea cu Ion Ceban!
Articolul următorPLAN ROȘU la Constanța. Incendiu la Spitalul de Boli Infecțioase