Gimnastele Ana Bărbosu şi Iulia Trestianu, legitimate la CSS Focşani, au fost felicitate, marţi noapte, când au revenit acasă de la Campionatele Europene desfăşurate în Turcia, maşinile în care se aflau fiind oprite de un filtru al Poliţiei sub pretextul unui control de rutină.

Surpriza a fost organizată de conducerea Consiliului Judeţean Vrancea, cu sprijinul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

„E o mare onoare să le întâmpinăm, fie şi în miez de noapte, pe gimnastele campioane europene, Ana Bărbosu şi Iulia Trestianu, chiar la intrarea în Focşani! Ana a cucerit 6 medalii de aur, iar Iulia a câştigat aurul cu echipa României. Felicitări campioanelor! Felicitări antrenorilor Daniela Trandafir şi Cezar Stoica! Felicitări părinţilor! Flori pentru campioane din partea Consiliului Judeţean Vrancea şi mulţumiri IPJ Vrancea pentru complicitate la realizarea acestei surprize nocturne” a scris  pe Facebook președintele Consiliului Judeţean Vrancea, Cătălin Toma.

Ana Bărbosu, gimnasta legitimată la CSS Focşani,  a câştigat toate medaliile de aur  la campionatul european de gimnastică pentru junioare, desfăşurat în Turcia.
Sportiva a obţinut în Turcia 6 medalii de aur din 6 posibile.

 

 

Sursa: Realitatea de Diaspora

Articolul precedentPreședintele ales al SUA, Joe Biden, s-a vaccinat în direct împotriva noului coronavirus
Articolul următorCasa lui Laurențiu. Speranță pentru băiatul de 12 ani care visează să devină programator IT