Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Chirca, raionul Anenii Noi, a fost găsit decedat într-o pădure, după ce acum două zile dispăruse de acasă. Potrivit Poliției, băiatul trăia singur, iar mama sa a fost cea care a adat alarma atunci când acesta nu i-a răspuns la telefon.

„Poliția din Anenii Noi a fost sesizată, pe 10 octombrie, ora 13.54, de o localnică a satului Chirca r. Anenii Noi, care a comunicat că a dispărut feciorul ei de 21 ani. Acesta locuia separat de părinți. Ultima dată a fost văzut de părinți la 09 octombrie. La 10 octombrie, fiind telefonat de mama sa, el nu a răspuns la telefon, fapt ce a determinat-o să meargă la domiciliul lui”, a declarat, pentru UNIMEDIA, Mariana Bețivu, ofițera de presă a Inspectoratului General al Poliției.

În casa în care locuia tânărul, mama sa a găsit un bilețel de adio.

„Poliția a întreprins toate măsurile necesare în vederea depistării băiatului dispărut, fiind verificate locurile posibile de aflare ale acestuia. La data de 11 octombrie, ora 15:30, el a fost depistat în pădurea din extravilanul satului Mereni, r. Anenii-Noi, fiind strangulat, fără semne de moarte violentă”, a comunicat Mariana Bețivu.

Duminică, Asociația Obștească Clubul Sportiv de Automobilism „Terra Valahia”, membrii căreia au participat la căutarea băiatului, a anunțat că acesta a fost găsit mort într-o pădure, după ce dispăruse de acasă. 

 

Sursa: Realitatea din Moldova

Articolul precedentȘeful staff-ului electoral al lui Dodon, Vlad Batrîncea, infectat cu COVID-19
Articolul următorPremiul Nobel pentru Economie 2020, acordat pentru îmbunătăţirile aduse teoriei licitaţiei