Consultantul politic din SUA Jason Jay Smart confirmă dezvăluirea lui Cristian Rizea, făcută în urmă cu două luni de zile în cadrul emisiunii “Spovedania lui Rizea”, episodul 200. Jurnalistul a declarat că va fi schimbată componența Guvernului, deoarece nu are capacitatea de a gestiona problemele țării. În acest context, el a dezvăluit că actualul consilier prezidențial Dorin Recean va fi numit premier, în locul Nataliei Gavriliță. Lucuruile par să se fi pus deja în mișcare, și asta deoarece o ședință noctură ar avea loc chiar în această seară, la Președinția din Rep. Moldova. La eveniment ar partcipa mai mulți partamentari ai Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), relatează realitateademoldova.md. Informația este în curs de a fi verificată.

Prim-ministra a negat atunci informația, înă duminică, 13 noiembrie, cunoscutul consultant politic american Jason Jay Smart a anunțat pe Twitter că „are vești bune din Republica Moldova. Dorin Recean va fi numit în curând premier”.

“Actualmente, Dorin Recean este consilierul președintei Maia Sandu în domeniul apărării și securității naționale. La fel ca Maia Sandu, Dorin Recean susține NATO, UE și Ucraina. De asemenea, este o persoană deosebită”, a menționat Jason Jay Smart.

Sursa: Realitatea de Realitatea din Moldova

Articolul precedentCoreea de Nord amenință cu o reacție militară fermă după exercițiile aeriene comune SUA – Coreea de Sud
Articolul următorProtest de amploare la Madrid: 200.000 de oameni au ieșit în stradă