Un accident cumplit a avut loc luni în Turcia. Un autocar plin cu turiști ruși s-a răsturnat în Antalya după ce s-a ciocnit puternic de un zid de beton de pe autostradă: 3 persoane au murit și alte 16 au fost rănite, dintre care două se află în stare gravă, la Terapie Intensivă. 

 

Accidentul a avut loc în zona Side-Manavgat, în provincia Antalya, în jurul orei 18.00. Autobuzul cu 22 de turişti ruşi, printre care și 9 copii, se deplasa dinspre oraşul Manavgat spre aeroportul din Antalya după vacanță. La locul accidentului au intervenit mai multe ambulanțe și poliția rutieră.

Autocarul s-a izbit de separatoarele de drum și a intrat pe banda opusă înainte de a se prăbuși, potrivit agenției Anadolu. În urma izbirii de separatoarele e beton, trei persoane au murit, iar alte 16 au fost rănite. Dintre acestea două erau în stare foarte gravă, internate la ATI, iar alte cinci erau în stare gravă.

Serviciul de presă al operatorului de turism a precizat că, printre cei 22 de turiști ruși, în autocar se aflau și 9 copii. 

 

Sursa: Realitatea de Diaspora

Articolul precedentRealitatea.net, poziție de TOP în online-ul românesc și în luna iulie
Articolul următorCOD ROȘU de alertă epidemiologică în mai multe raioane din Republica Moldova