Caz tragic în satul Bălcăuți, raionul Briceni. O femeie și-a găsit băiatul de doar 12 ani strangulat în șopronul din gospodărie. Nenorocirea s-a produs ieri în jurul orei 12:17.

Oamenii legii au stabilit că la data de 7 noiembrie 2020, aproximativ pe la ora 12:17, într-un șopron din gospodăria femeii a fost depistat minorul, de doar 12 ani, fără suflare pe gât fiind urme caracteristice unei strangulări cu o ață.

„Până la comunicarea telefonică și până la sosirea grupei operative, minorul în cauză a fost dezlegat de către rudele sale, totodată au intervenit și angajații din cadrul Serviciului de Urgență Medicală, care au constatat decesul acestuia”, a menționat pentru UNIMEDIA, șefa Secției Comunicare și Protocol a IGP, Diana Fetco.

Părinții au declarat că nu cunosc motivul care l-ar fi făcut pe minor să recurgă la acest gest. La locul tragediei nu a fost găsit nici un bilet de adio. 

Băiatul creștea alături de mamă, tată și cei 3 frați. De menționat că mama victimei este însărcinată cu un alt copil. Au fost audiați și vecinii care au declarat că părinții nu făceau abuz de alcool.

Sursa: Realitatea din Moldova