Cristin Rizea susține că se pregătește un atac fără precedent la adresa președintelui Maia Sandu. Autorii acestei conspirații ar fi Vlad Plahotniuc, Igor Dodon, Veaceslav Platon și Ilan Șor.

“Eu am niște informații, dacă se vor confirma zilele viitoare, va fi o reală bombă socială pentru R. Moldova. Nu vreau acum să mă pronunț, vreau mai întâi să verific zvonurile care mi-au ajuns la urechi și vom vedea. Pentru că se pregătește ceva contra Maiei Sandu din partea lui Plahotniuc, Dodon, Șor, Platon. Asta e motivul pentru care Platon, deodată, tam-nisam… Eu vă spun că vor s-o pună într-o situație proastă în fața alegătorilor, în fața tuturor cetățenilor, pentru ca PAS să nu ia cel puțin 45%”, a declarat Rizea, în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă. 

Potrivit fostului deputat de la București, Plahotniuc și Dodon s-au întâlnit în toamna trecută în Grecia și ar fi în relații foarte strânse.

“Dodon zicea că o sa-l aducă pe Plahotniuc în cătușe? Doar naivii mai credeau ce spunea Dodon. Păi ei au fost, dar sunt și acum mână în mână. Au vrut să dărâme Curtea Constituțională împotriva Maiei Sandu. Cine s-a aliat? Igor Dodon, „Pro Moldova” – acest partid care nu mai există, plus Șor”, a spus acesta.

Sursa: Realitatea de Realitatea din Moldova