Odată cu investirea guvernului condus de Natalia Gavrilita, Partidul Politic ”NOI” a decis, în urma intalnirii forurilor superioare, sa acorde un cec in alb noului executiv din Republica Moldova.

”Am luat act cu interes despre ambitiosul program de guvernare ,,Moldova Vremurilor Bune ” propus de premierul Natalia Gavrilita si speram ca acesta sa fie transformat si  in fapte pentru ca cetatenii Republicii Moldova s-au saturat de promisiunile politicienilor perindati prin guvernarile ultimilor 10 ani !

Partidul Politic ,,NOI” in urma intrunirii forurilor de conducere a decis in unanimitate sa acorde un cec in alb actualei puteri executive pe un termen de 6 luni de zile in speranta ca asteptarile populatiei nu vor fi in zadar !

Chiar daca nu suntem inca un partid parlamentar ,ne vom sustine in continuare  obiectivele asumate in campanie si preluate de actualul guvern al PAS ( reforma justitiei , stoparea abuzurilor , confiscarea bunurilor ilicit dobandite si evaluarea acestora la justa valoare ) !

Ii uram succes prim.ministrului Natalia Gavrilita dar o.anuntam totodata ca vom.fi principalul critic al celor de la putere in cazul in care angajamentele luate in fata poporului nu vor fi respectate !, a declarat Vladimir Dachi presedintele Partidului Politic ,,NOI”!”, au transmis oficialii ”NOI” într-un comunicat de presă remis vineri.

Sursa: Realitatea de Realitatea din Moldova