Octavian Țîcu, candidat la funcția de președinte din partea PUN, și-a exprimat opțiunea de vot. Țîcu a declarat că votează pentru un lucru în care îl așteptă o viață întreagă.

„Votez pentru ceea ce am crezut întotdeauna, pentru idealul unirii. Pentru un viitor alături de frații noștri de peste Prut și aliații noștri Euroatlantici. Pentru ca cetățenii noștri din Moldova să trăiască într-o țară cu bunăstare, prosperitate și stabilitate. Împreună cu soția și fiul Andrei. În ciuda acestui timp frumos de toamnă noi trebuie să ne mobilizăm să venim la vot. Un îndemn pentru că am văzut că sunt mai multe provocări în reunea secțiilor de votare de pe Nistru. Să nu ne lăsăm provocați a da motiv lui Igor Dodon, regimului Kremlinul și altora să spună că asta este fața noastră. Trebuie să acționăm cu fermitate, dar să nu ne lăsăm provocați, pentru că ei își dau seamă că pierd regimul. Suntem puternici, capabili să dăm ne mobilizăm și să dăm dovadă de superioritate în această bătălie geopolitică”, a declarat acesta.

 

Sursa: Realitatea din Moldova

Articolul precedentMaia Sandu: „Am votat pentru bunăstare și ordine în țară”
Articolul următorTudor Deliu: „Am votat pentru scoaterea din izolare a R. Moldova, pentru un președinte care să reprezinte poporul”