O tanara de 20 de ani a cazut in gol de la o inaltime de aproximativ 13 metri, in timp ce se afla intr-un carusel din Chisinau. Fata a venit singura in parcul de distractii si ar fi cumparat doua bilete, pentru a urca la inaltime, potrivit relatarilor martorilor.

Conform informatiilor de la Politie, cauzele incidentului nu se cunosc deocamdata, insa angajatii de la Parcul de distractii au spus ca fata ar fi sarit intentionat, intrucat, masurile de siguranta sunt verificate frecvent si nu ar prezenta vreun pericol pentru cei care doresc sa urce in carusel.

Inginerul tehnic al caruselului a declarat ca totul s-ar fi intamplat chiar sub privirile sale. Este primul caz de acest gen, care se intampla la acest carusel, a mai zis barbatul.

Angajatii de aici au mai declarat ca, din punct de vedere tehnic, caruselul nu ar prezenta vreun pericol, intrucat acesta este supus reviziei tehnice anual. Astfel, fata nu ar fi avut cum sa cada, chiar daca acesta este vechi, mai exact – din anul 1992.

Potrivit Politiei capitalei, tanara in varsta de 20 de ani a cazut de pe carusel in timp ce acesta se afla in miscare. Alte detalii cu privire la o eventuala tentativa de sinucidere nu au fost confirmate, relateaza TV8.

Sursa: Realitatea de Realitatea din Moldova