Naționala Moldovei a pierdut cu 0-6 în amicalul cu Italia, disputat la Florenţa. Este pentru a doua oară când „tricolorii” pierd la un asemenea scor categoric. Pe 6 iunie 2001, Moldova a fost învinsă cu 0-6 de Suedia, transmite IPN.

Italia a condus la pauză deja cu 5-0. În minutul 18, Bryan Cristante a înscris primul său gol pentru naţională, cu o lovitură de cap. Debutantul Francesco Caputo a dublat avantajul în minutul 23. Atacantul Stephan El Shaarawy, care joacă în campionatul Chinei, a reuşit o dublă, iar Veaceslav Posmac a trimis incredibil mingea în propria poartă.

După pauză, jucătorul lui Sassulo, Domenico Berardi, a stabilit scorul final de 6-0, în minutul 72. „În a doua jumătate a primei reprize, 4-5 jucători parcă nici nu erau pe teren. Sunt foarte dezamăgit. Trebuie să ne revanşăm deja duminică, contra Greciei”, a declarat antrenorul naţionalei Moldovei, Engin Firat.

„Primele 15 minute au fost mai grele, dar apoi ne-am văzut de jocul nostru”, a spus selecţionerul Italiei, Roberto Mancini. Selecţionerul Engin Firat a folosit următorii jucători: Koşelev (Namaşco 46), Armaş, Posmac, Marandici (Reabciuk 46), Crăciun (Mudrac 46), Suvorov (Cociuc 46), Ioniţă, Raţă, Carp (Epureanu 29), Plătica, Nicolaescu (Milinceanu 79).

Amicalul cu Italia a fost un test înaintea meciurilor cu Grecia şi Slovenia din Liga Naţiunilor. Meciul cu elenii va avea loc pe 11 octombrie, la Atena, iar cu Slovenia, la Chişinău, trei zile mai târziu.

Sursa: Realitatea din Moldova

Articolul precedentZece sate din Rusia au fost evacuate după ce un depozit de muniţii a luat foc
Articolul următorBanca Europeană va acorda R. Moldovei un împrumut de 300 milioane de euro pentru reabilitarea a trei drumuri naţionale