Cunoscuta jurnalistă și moderatoare de televiziune Natalia Morari anunță că-și ia o pauză din activitatea sa și se retrage din Consiliul de Administrație a Televiziunii TV8. Morari recunoaște că tată copilului său este controversatul om de afaceri Veaceslav Platon și declară asta pentru ca să nu fie șantajată și amenințată.

Jurnalista acuză presiuni din partea SIS. „În ultimele săptămâni eu sunt șantajată de către oamenii din SIS cu aceste detalii din viața mea personală. Se dorește supunerea mea ca jurnalist, dar asta nu va fi niciodată. Ironia sorții este că asta sunt tot acei oameni care au slujit cu dedicație și pe timpul lui Plahotniuc, tot ei sunt cei mai harnici și astăzi”, scria Morari. SIS nu a comentat deocamdată aceste acuzații.
 
Zvonurile despre o presupusă relație între vedeta de Televiziune și controversatul om de afaceri Veaceslav Platon au circulat de mai multă vreme. Primele discuții au apărut după ce pe pagina de facebook a lui Platon a apărut o imagine cu fiul de un an al Nataliei Morari. Platon a șters o imagine și a venit cu un mesaj în care își cerea scuze de la Morari spunând că a fost o greșeală a administratorului paginii.
 
Ulterior, fostul deputat român Cristian Rizea a ieșit cu un live în care vorbea despre acest lucru, însă până astăzi, Morari nu a comentat vreodată aceste informații.
 
Vedeți mai jos mesajul Nataliei Morari.
 
„Prieteni,
Există momente în viață când ai de luat decizii care sunt extrem de complicate, dar sunt unicele corecte. Un an în urmă eu am ales să creez o poveste în jurul fiului meu Rem pentru a-l proteja înțelegând că asta este unica șansă ca el să aibă o copilărie liniștită în societatea noastră. Pentru a-l proteja am fost nevoită să-mi găsesc refugiu în spatele unei legende. Am făcut-o cât am putut, dar pentru că urmează lucrurile care nu mai pot fi oprite, vreau să fiu eu cea care va spune totul. În ultimele săptămâni eu sunt șantajată de către oamenii din SIS cu aceste detalii din viața mea personală. Se dorește supunerea mea ca jurnalist, dar asta nu va fi niciodată. Ironia sorții este că asta sunt tot acei oameni care au slujit cu dedicație și pe timpul lui Plahotniuc, tot ei sunt cei mai harnici și astăzi.
Tata lui Rem este Veaceslav Platon și o declar ca să nu mai existe loc de niciun fel de șantaj în privința mea și a fiului meu.
Mulți dintre voi știți că eu des numeam TV8 un fel de primul copil al meu. Înțelegând că prin mine va fi lovit și el, am luat unica decizie corectă și anume să fac o pauză de emisie și să ies temporar din Consiliul de Adminstrație al televiziunii, despre ce am anunțat ieri colegii. Rămân fondatorul televiziunii care ține la ea mai mult decât își imaginau cei care au pornit acest atac asupra mea. Voi reveni la timpul potrivit, inclusiv cu un nou format de emisiune.
Asta este ultima mea declarație despre viața personală. Va rog să păstrați dreptul lui Rem la o copilărie liniștită.
Vă cuprind, Natalia”
 
 
 

Sursa: Realitatea de Realitatea din Moldova

Articolul precedentVladimir Dachi cere sancționarea celor care se fac vinovați de expulzarea profesorilor turci
Articolul următorValvis Holding lansează Wet, primul Hard Seltzer fabricat în România după o rețetă proprie (P)