Chiar de la primele ore ale dimineții, moldovenii s-au grăbit să-și exercite dreptul la vot. Cozi mari s-au format la aproape toate secțiile de votare deschise în orașele europene.

Moldovenii stabiliți în Anglia s-au prezentat la secțiile de votare dis-de-dimineață. Cu umbrele și măști de protecție, aceștia își așteaptă rândul pentru a-și putea exercita dreptul la vot. Similar altor orașe din Europa, cozile s-au format înainte de deschiderea secțiilor de vot, potrivit unimedia.info

Imagine

Și moldovenii stabiliți în Israel s-au mobilizat în număr mare. Începând cu ora 7:00, și-au făcut prezența primii cetățeni pentru a-și exercita dreptul la vot, iar în decurs de jumătate de oră, deja s-au format cozi.

Imagine

Moldovenii aflați în capitala Franței, Paris, au ieșit și ei masiv la votare. Alegătorii stau la coadă de la orele 07:00 ale dimineții.

Imagine

Și la Praga se votează! Cozi s-au format și acolo de la primele ore ale dimineții, astfel cu măști și păstrând distanța socială, cetățenii își așteaptă rândul să voteze.

Imagine

În mai multe orașe din Germania s-au format cozi de la primele ore ale dimineții. În orașele Frankfurt sau Kassel cozile sunt de circa 2 km, înainte de ora deschiderii secțiilor de votare. Aceeași situație este și în România, la București și Iași, dar și în mai multe orașe din Italia.

Sursa: unimedia.info

Sursa: Realitatea din Moldova

Articolul precedentIgor Dodon a votat, alături de Prima Doamnă
Articolul următorPreședintele Iohannis: “Tragedia care a avut loc la Spitalul Județean Piatra Neamț a îndoliat întreaga țară”