Direcția generală educație, tineret și sport și Direcțiile de profil din sectoare au semnat un Acord de consorțiu. Scopul acestuia este de a centraliza achizițiile publice a produselor alimentare pentru copiii din grădinețele și școlile din Chișinău. Astfel, ca urmare a procedurii comune de achiziţie, în toate grădiniţele se vor livra produse de aceeași calitate, origine și la același preț, asigurând o echitate.

Potrivit edilului, obiectivul acestui acord este creşterea eficienţei achiziţiilor publice şi utilizarea optimă a mijloacelor financiare, precum şi asigurarea unui ,,Meniu Unic” în grădinițele din calitală.

Ca urmare a procedurii comune de achiziţie, în toate grădiniţele se vor livra produse de aceeaşi calitate, origine şi la acelaşi preţ, asigurând o echitate.

Săptămâna trecută grupul tehnic intersectorial s-a întrunit pentru a discuta pe marginea caietului de sarcini pentru procurarea produselor alimentare în grădiniţe, iar către sfârşitul săptămânii, va fi lansată procedura de achiziţii privind procurarea produselor.

Sursa: Realitatea din Moldova

Articolul precedentCaz cutremurător la Chișinău: O adolescentă a fost ucisă de un tânăr într-un apartament
Articolul următorTraficant inventiv! Unde avea ascunse țigările de contrabandă