Președintele Republicii Moldova – Maia Sandu vine, marți, 1 noiembrie, într-o vizită de lucru la București.

Liderul de la Chișinău va participa la Conferința Internațională „Femeile parlamentare din România și promovarea egalității de gen ca angajament național”, organizată de Parlamentul României. 

De asemenea, șefa statului se va întâlni cu membrii Clubului Oamenilor de Afaceri din Basarabia.

Administrația Prezidențială a României a anunțat că șeful statului, Klaus Iohannis o va primi marți, 1 noiembrie, la Palatul Cotroceni pe președinta Republicii Moldova, începând cu 13.15. 

Potrivit anunțului publicat de Administrația Prezidențială din Republica Moldova, în cadrul vizitei de lucru, liderul de la Chișinău va participa la Conferința Internațională „Femeile parlamentare din România și promovarea egalității de gen ca angajament național”, organizată de Parlamentul României.

Potrivit programului premierului Nicolae Ciucă, la ora 12.00 va participa la Conferința internațională “Femeile parlamentare din România și promovarea egalității de gen ca angajament național”, iar la ora 15.00 va avea o întrevedere cu președinta Republicii Moldova, Maia Sandu.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentHalloween – dovlecii luminoși
Articolul următorMesajul lui Rizea pentru Plahotniuc: Te invit la cel mai urmărit TALK SHOW din Republica Moldova „Spovedania lui Rizea”