Maia Sandu susține că nu a primit nicio invitație oficială la dialog din partea liderului transnistrean Vadim Krasnoselski și nici nu vede necesitatea să discute cu el. Afirmația a fost făcută în cadrul emisiunii televizate “În Profunzime” de la postul PRO TV Moldova.

“Nu am această discuție sau întâlnire planificată și toate discuțiile pe care le avem în contextul rezolvării anumitor probleme ale cetățenilor de pe malul stâng se fac cu biroul de reintegrare, uneori când sunt probleme serioase, așa cum s-a întâmplat atunci când a fost criza gazelor și atunci când nu era clar dacă vor fi furnizate gaze după 1 noiembrie, atunci a fost o discuție telefonică între doamna prim-ministru și domnul Krasnoselski despre situație și despre ce facem mai departe. Nu am această întâlnire planificată și nu văd necesitatea ei”.

Liderul regiunii transnistrene, Vadim Krasnoselski, a declarat anterior că a solicitat Maiei Sandu, în repetate rânduri, o întrevedere personală sau într-un format acceptat de ambele părți pentru a restabili dialogul dintre cele două maluri ale Nistrului.

Articolul precedentArtistul român Victor Socaciu a murit
Articolul următorFake-news despre Cristian Rizea: Ce decizie a luat Curtea de Apel și ce a înțeles presa “independentă”?