Conducătorul orchestrei „Lăutarii” Nicolae Botgros a revenit acasă după câteva săptămâni petrecute la spital, fiind bolnav de COVID-19. Artistul a făcut anunţul pe pagina sa de Facebook şi le-a mulţumit tuturor pentru susţinere şi cuvinte calde.

Pe pagina sa de Facebook, Nicolae Botgros a distribuit noua piesă a orchestrei Lăutarii „În drum spre casă” şi a menţionat că denumirea cântecului i se potriveşte acum mai bine ca oricând. Artistul a ţinut să le mulţumească cadrelor medicale care i-au fost alături, dar şi persoanelor care s-au rugat pentru sănătatea lui. Potrivit canal2.md, Nicolae Botgros a povestit că a fost extrem de greu la spital, dar la fel de dificilă este şi perioada de recuperare, chiar dacă este acasă.

„Te înveţi ca un copil să păşeşti, te înveţi să vorbeşti. Eu abia am început a vorbi astăzi dimineaţa mai liber, mai clar, ieri nu puteam absolut nimic vorbi şi nu înţelegeam nici eu ce vorbesc oamenii.”

Artistul a venit cu un mesaj pentru toţi oamenii care nu cred în existenţa noului coronavirus.

„Vreau să vă rog din suflet să vă păziţi, să vă păziţi familiile, să vă păziţi casele, să vă păziţi tot ce aveţi mai sfânt că această boală nu se uită că este Nicolae Botgros sau că este Obama, sau altcineva, că sunt oameni de cel mai înalt rang, nu se uită la nimic, răpeşte, lumea pleacă, te duci şi nu ştii unde eşti.”

Nicolae Botgros a luptat cu boala timp de 3 săptămâni în Secţia de reanimare a Institutului de Medicină Urgentă din Capitală, iar alte câteva zile a fost internat la terapie intensivă.

Sursa: Realitatea din Moldova

Articolul precedent100% TU DECIZI! Dumitru Coarnă, prea bolnav să fie polițist, vrea să fie deputat
Articolul următorPeste 60.000 de euro falși, puși în circulație pe teritoriul Republicii Moldova