Printre zecile de persoane ridicate în urma asaltului de la Capitoliu se numără și Kristina Malinom, o moldoveancă în vârstă de 28 de ani. Tânăra este activistă a Partidului Republican şi o simpatizantă înflăcărată a preşedintelui american, Donald Trump. Este vicepreşedintele Organizaţiei de Tineret a Republicanilor din Portland-Oregon, acolo unde îşi are reşedinţa, relatează Realitatea PLUS.

Tânăra este foarte activă pe rețelele de socializare în promovarea mesajelor pro-Trump. Ea susține că alegerile din Statele Unite ale Americii au fost fraudate și că Donald Trump este adevaratul învingător.

“Vreau să-l felicit pe președintele Donald Trump pentru uriașa victorie. Știm că el a câștigat. Faptul că democrații aduc voturi false nu îl face pe Biden câștigător. Îl avem pe Dumnezeu de partea noastră. Am văzut asta de mai multe ori în ultimii 4 ani și nu ne surprinde nimic din ce fac democrații, cum ar fi încercarea de suspendare, Rusia, Ucraina”, a afirmat Kristina Malimon.

Tânăra a postat mai multe fotografii pe internet alături de personalităţi importante apropiate lui Trump, precum Roger Stone. El este fost consilier al președintelui și a fost gratiat dupa ce fusese condamnat pentru sperjur.

“Este foarte dureros să vezi că cea mai mare parte a mass-mediei nu ține cu americanii, nu spune adevărul, publică fake news-uri și mulți oameni se uită dezamăgiți. Mulți oameni nu știu adevărul. Vorbesc cu mulți americani și nu mai au speranță. Le spun că trebuie să aibă speranță fiindcă am câștigat alegerile și vom avea o mare victorie curând. Președintele Trump a câștigat detașat iar adevărul va ieși la iveală. Suntem de partea adevărului, a americanilor și a lui Dumnezeu. Nu vor putea să ne fure alegerile, au încercat în toate felurile dar știu 100% că Trump va fi președintele nostru”, a mai spus tânăra activitsă.

Alături de Kristina a fost arestată și mama sa, Eugenia Malimon, în vârstă de 54 de ani. Cele două sunt din oraşul Bălţi, Republica Moldova.

 

Sursa: Realitatea de Realitatea din Moldova

Articolul precedentAlarmă falsă de incendiu la Spitalul Republican din Chișinău
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 134. Amețite sunt căile democrației