Dezvăluiri făra precedent, în Republica Moldova! Cristian Rizea, liderul partidului MRP (Moldova, Rizea și Poporul, n.r.) dinamitează mafia contrabandei cu țigări! Dovada supremă că fostul deputat a avut dreptate! Șmecherii din România au fost deconspirați! Tic-tac, tic-tac! Lanțul începe să se strângă…

„Am primit o notă informativă care demonstrează și confirmă încă o dată că tot ceea ce v-a spus Rizea în legatură cu contrabanda cu țigări e perfect adevărat. Chiar dacă unii încearcă să-mi pregătească mie tot felul de dosare, să-mi facă tot felul de lucruri pentru că partidul îi deranjează foarte tare, o să vă dau o bombă: chiar în aceste momente, am fost informat de structurile din România, deoarece aici încă este controlată contrabanda de la un nivel foarte înalt… În seara zilei de ieri, la Leușeni, a trecut un autocar plin cu țigări de contrabandă. Lupul paznic la stână. 80 de cutii, o cutie are 500 de pachete. Asta înseamnă 40.000 de pachete de țigări spre România. Din păcate, ceva nu a mers, mi se spune în această notă informativă.

Vameșii români au depistat la timp această infracțiune. S-a pornit un scandal imens și cei de la Leușeni au aflat că, de cealaltă parte a frontierei, românii i-au prins. Și iată că acest lucru a ajuns și la urechile șefului Serviciului de securitate internă a serviciului vamal. Scandalul e mare, sunt disperați. Ei voiau să găsească o soluție să ungă și polițiștii din România, vameșii de la frontieră, lucru care nu s-a mai putut face și atunci s-au hotărât să facă o altă depistare mică. Au zis: „Hai să capturăm un fraier mai mic ca să arătam că și noi lucrăm!” Am totul: unde sunt produse țigările, ce marcă sunt, tot! (…) Compania de transport care circulă este una nou înființată, autocarul care a trecut…

Autocarul este reținut în România la Albița, este marca IKARUS și are numărul de înmatriculare FSD 524. Marca țigărilor este Colt și au fost produse la fabrica din Orhei. Poliția de frontieră din România a postat: „Captură impresionantă de ţigări de contrabandă în PTF Albiţa”. Ele aveau ca destinație Italia. Avem și fotografii, vi le prezentăm diseară în emisiune. Le-am stricat afacerea multor șmecheri și vom continua pe drumul asta. Vor fi bombe dupa bombe! Le-am stricat toate șpăgile, toate combinațiile”, a spus Cristian Rizea, într-un live pe contul personal de Facebook, citat de realitateadinmoldova.net

Totodată, fostul deputat care a deconspirat mafia țigărilor de contrabandă a promis o serie de dezvăluiri pe canalul său de Facebook menite să pulverizeze lumea șmecherilor.

Reamintim că fostul deputat Cristian Rizea a făcut, recent, o serie de dezvăluiri incendiare despre secretele „grupării” din Romprest – Dovezile legăturilor cu rețele de prostituție și crimă organizată. Imediat, liderul partidului MRP a devenit ținta racheților. Lupta pentru adevăr și dreptate continuă, însă!

Cristian Rizea – momentul T0 – cand a devenit fostul deputat ȚINTA RACHEȚILOR – Dezvăluiri bombă, cu prețul vieții!

Trafic de droguri, prostituate și tutun de contrabandă pe filiera Chișinău- România, mai ceva ca în Columbia cu Pablo Escobar. Rețeaua de crimă organizată din România, cu tentacule în toată țara, este controlată de milionarii din umbră de la compania-simbol a contractelor de salubritate cu statul – Romprest: acționarul Andrei Dracea, directorul executiv Răzvan Duca Ghenoiu, administratorii Marian Bogdan Adimi si Orlando Valache.

Totul pleacă de la o fabrică din Chișinău, situată la 20 de kilometri de capitala Moldovei, în satul Sociteni: Balkan Pharmaceuticals. Omul de legătură de acolo, cel care a pus baza, este fostul bodyguard ajuns pe cai mari Toni Pisaroglu.

Drogurile și tutunul de contrabandă ajung în România prin concursul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași și al șefului său, Victor Mariniuc. Culmea, avocata instituției, Mihaela Reznic, apără și contrabandiști de țigări, potrivit Reporter de Iași. Drogurile sunt apoi preluate și aduse la București cu mașini de gunoi Romprest, prin Râmnicu Vâlcea, oraș paravan pentru firma de salubritate. Cine s-ar gândi să percheziționeze tocmai mașinile de gunoi? Odată ajunse la București, ele sunt distribuite mai departe și către alte mari orașe precum Constanța și Brașov.

Cappi di tutti capi ai caracatiței de droguri și sex sunt Bogdan Adimi, Duca Ghenoiu și Orlando Valache. Toți trei au început în 2010 cu trafic de prostituate de lux prin rețeaua soției lui Codruț Marta, fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar. Andreea Marta a fost arestată în 2012 pentru proxenetism și acuzată de procurorii DIICOT că a coordonat o reţea de prostituate, alături de sora ei, Maria Magdalena Lungu.

Conform procurorilor, oameni de afaceri potenţi, persoane publice şi din lumea mondenă, dar şi fotbalişti au beneficiat de serviciile prostituatelor din reţeaua Andreei Marta. Aceştia, scria Gândul, cheltuiau sume foarte mari de bani pentru a organiza petreceri private, în special în străinătate şi în cluburi exclusiviste. Potrivit surselor citate de MEDIAFAX, Marta făcea „comenzi pentru virgine” în Republica Moldova, pentru care se plăteau şi câte 3.000 de euro, iar în Bucureşti gruparea ce trafica fetele obţinea şi 10.000 de euro. În 2016, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, Alina, a depus un denunţ penal la DNA în care a povestit despre faptul că, în luna martie a anului 2012, a asistat la discuţii în care se punea la cale asasinatul lui Codruţ Marta. Alina Măgureanu declară în denunţul făcut la DNA că autorul asasinatului este Schwartzenberg Elan şi că la discuţia în care se vorbea despre eliminarea lui Marta a asistat şi un ofiţer SRI. De atunci, cazul a ramas nesoluționat, iar Codruț Marta încă este dat dispărut, nu mort.

Cheie în această nesoluționare este avocatul Iancu Toader, care a început ca angajat al cuplului Elan Schwartzenberg – Mihaela Rădulescu. Apoi, pentru că s-a facut util, a ajuns apărătorul rețelei de prostitutie de lux și, ulterior, de trafic de droguri. Acum este, ați ghicit, avocatul firmei de gunoi Romprest.

Unul dintre șefii săi este Orlando Valache, care are o poveste de viață mai ceva ca a lui Pablo Escobar. A început ca șef al unei echipe de paparazzi și se ocupa cu fotografierea prostituatelor de lux și a politicienilor cu care acestea erau cuplate. În 2015, DNA a făcut descinderi într-un caz privind trafic de influenţă și spălare de bani în care ar fi fost implicaţi politicieni şi patroni de presă. Au avut loc 26 de percheziţii în Bucureşti şi în Ilfov la firme, cabinete de avocatură şi la sediul unei instituţii publice. Orlando Valache a fost vizat în anchetă dar, pentru că în dosar apareau în ipostaze compromițătoare politicieni de top, totul a fost mușamalizat, iar Valache și-a văzut de crima organizată în continuare.

Mai multe detalii vă relatează Cristian Rizea, în această seară, în emisiunea „Spovedania lui Rizea”, pe care o puteți viziona pe YouTube, pe Facebook și pe www.realitateadinmoldova.md

Sursa: Realitatea de Realitatea din Moldova