Deputatul Platformei Demnitate și Adevăr (DA) Iurie Reniță este în stare gravă, după ce s-a infectat cu COVID-19. Informația a fost confirmată de către fratele său, Alecu Reniță, pe pagina sa de Facebook. 

„Chiar dacă încă nu se cunoaşte şi nu am „dezlegare”, mă văd nevoit să vă spun tuturor, care aţi preţuit şi încurajat confruntarea crâncenă a deputatului Iurie Reniţă cu bandiţii de la putere Dodon-Şor-Plahotniuc, că dânsul traversează o perioadă foarte şi foarte complicată. Îmi permit, ţinând cont de starea gravă în care se află, să vă spun, foarte puţin, din ceea ce merită la moment să se cunoască. De mai multe zile, fratele meu Iurie, luptă din greu să învingă virusul nepoftit şi dezlănţuit pe pământul Moldovei de nepăsarea, aroganţa, iresponsabilitatea şi incompetenţa directă a lui Dodon. Sunt convins că fratele meu, cu voia lui Dumnezeu, se va reîntoarce sănătos acasă şi va continua să lupte pentru cauza românească în Parlamentul de la Chişinău.”, a scris fratele deputatului pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Realitatea de Realitatea din Moldova

Articolul precedentBoris Johnson a anunțat LOCKDOWN după ce noua tulpină de coronavirus se transmite foarte rapid în Marea Britanie
Articolul următorPeste 16 mii de cetățeni au intrat în Republica Moldova, în ultimele 24 de ore