Decizie BOMBĂ în justiția de la Chișinău: Trei instanțe au aplicat un articol de lege greșit în cazul lui Cristian Rizea. Asta înseamnă că, indirect, i se recunoaște statutul de cetățean al Republicii Moldova.

Curtea Constituțională a decis că două instanțe de judecată ale Curții de Apel Chișinău și o instanță de judecată a Curții Supreme de Justiție au aplicat un articol de lege greșit în cazul lui Cristian Rizea (art. 71) privându-l astfel de dreptul de a candida și de a fi ales!

Zilele următoare președintele Partidului Politic „NOI”, în baza acestei decizii a Curții Constituționale, va depune la CEC o cerere de consultare prealabilă pentru ca Rizea să fie inclus pe lista de candidați la alegerile parlamentare din 11 iulie!

Fostul deputat român Cristian Rizea și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de deputat, pe lista Partidului Politic „NOI”.ImagineImagineImagine

 

Sursa: Realitatea de Realitatea din Moldova

Articolul precedentAlegeri Moldova. Vladimir Dachi, liderul NOI: Doar impreuna vom reusi sa ne luam tara inapoi din mainile celor care au devalizat-o
Articolul următorVladimir Dachi, preşedintele NOI, replică dură la adresa ministrului Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu!