Cristian Rizea a fost eliberat din arestul din Republica Moldova. El a declarat în direct la Realitatea PLUS că are informații că Igor Dodon și Vlad Plahotniuc ar fi hotărât răpirea sa din Republica Moldova.

Cristian Rizea a fost eliberat din arestul din Republica Moldova. El a intrat în direct la Realitatea PLUS și a mărturisit cu lacrimi în ochi că nu și-a văzut copilul de jumătate de an. Cu toate astea, Rizea e hotărât să continue dezvăluirile care dau fiori în lumea politică din România și Republica Moldova.
 
“Doresc tuturor românilor un Paște fericit. În mod special doamnei Anca Alexandrescu pentru faptul că nu a abdicat de la lupta pe care am început-o împreună. Dumnezeu a vrut chiar astăzi odată cu învierea DOmnului să ies. Cu toate că din 18 ianuarie trebuia să fiu pus în libertate deoarece nu pot fi extradat. Cei care stau în spatele arestării mele sunt Igor Dodon și Plahotniuc. 
 
Avocații mei sunt prezenți aici, au venit și alte televiziuni din Republica Moldova pentru că sunt interesați de abuzurile care se întâmplă în cazul meu. EU sper că totul să fie bine, în sensul că sper că justiția până la urmă să fie resetată aici în Republica Moldova, să nu mai existe acest sistem mafiot condus de Dodon și Plahotniuc. E un moment istoric.
 
Pe 11 iulie sper că majoritatea cetățenilor din Republica Moldova să fie alături de Maia Sandu și să voteze un parcurs european.
 
A fost o perioada grea dar sunt bărbat și merg mai departe, nu mă plâng. Îi știu pe majoritatea care au fost alături de mine, am primit mii de mesaje de susținere din partea românilor, cei care apreciază emisiunea dumneavoastră, televiziunea dumneavoastră, nu m-am simțit singur niciun moment chiar dacă am stat singur în izolator. 
 
S-au făcut presiuni uriașe.
 
Aștept să îmi văd familia, băiețelul pe care nu l-am văzut de 6 luni.
 
Vreau în primul rând să-i mulțumesc doamnei Anca Alexandrescu că a rămas alături de mine, alături de români. Știu tot ce ai făcut, Anca. Ești un jurnalist pus în slujba adevărului. Nu îmi e frică, sunt mult mai motivat, nu îmi e teamă.
 

CITEȘTE ȘI: Anca Alexandrescu, prima reacție după eliberarea lui Cristian Rizea: “Mă bucur pentru el și familia lui. Vom avea noi dezvăluiri”

 
Românii să fie siguri că ce am început continuăm împreună și vom demonstra ce s-a întâmplat cu România ultimilor 20 de ani. Le mulțumesc că au fost alături de mine, alături de Realitatea Plus. Le mulțumesc că oameni că Victor Ponta, Tăriceanu, nu au mai ajuns în Parlamentul României.
 
Igor Dodon care acum 2 ani de zile negocia federalizarea Republicii Moldova…e o rușine pe obrazul Republicii Moldova, voia să vândă țară, acest om ar vinde pe oricine, și-ar vinde și mama pentru suma corectă. Veți vedea ce documente vor apărea. Venim cu probe și dovezi.
 
Cred că Spovedania lui Rizea, cu toată modestia, cred că va face victime la alegerile din 11 iulie. Eu sper că oamenii că Igor Dodon sau Plahotniuc prin interpuși să nu mai ajungă niciodată în Parlament.
 
Zilele trecute, anumiți prieteni din serviciile secrete de la București au reușit să mă informeze că Vlad Pahoniuc Și Igor Dodon, nemulțumiți că nu au reușit extradarea mea, sunt foarte nemulțumiți, au hotărât răpirea mea, pe modelul a ceea ce s-a întâmplat cu un judecător din Ucraina aici în Chișînău. La ora această președintele Republicii Moldova cunoaște acest lucru că se pune la care răpirea mea și ducerea mea în România”, a explicat Cristian Rizea în direct la Realitatea PLUS.

Sursa: Realitatea de Realitatea din Moldova

Articolul precedentCristian Rizea a fost eliberat de autoritățile din Republica Moldova
Articolul următorEveniment medical EXTREM de rar: O tânără de 25 de ani, din Mali, a născut nonupleți