Cristian Rizea a comentat rezultatele alegerilor din Republica Moldova, în direct la Realitatea PLUS.

 “E posibil că peste 3 luni să avem din nou anticipate dacă nu vor fi la termen peste 4 ani. Exit poll-urile sunt împărțite. Unele arată partidul Maiei Sandu cu peste 50%, altele nu. Noi suntem undeva la mijloc, în această campanie s-a auzit de noi. Mulți oameni își pun speranțele, unii abia ne-au cunoscut. Ne pregătim pentru următoarele alegeri, construim filiale în teritoriu acolo unde nu am avut organizații puternice care să facă față. Ne dorim să creștem acest partid pentru că avem speranțe mari.

Singură alianța care se întrevede este cea a celor care au condus sistemul mafiot până acum. Până acum trec pragul doar 3 partide. PAS-ul Maiei Sandu sigur nu va face o alianța cu cele două partide, rămâne de văzut cum vor fi în continuare lucrurile. Noi am fost percepuți că fiind un satelit al PAS. Am luptat pe bune cu acest sistem mafiot și ne dorim eliminarea acestui sistem abuziv”, a declarat Cristian Rizea.

Sursa: Realitatea de Realitatea din Moldova

Articolul precedentVladimir Dachi, președintele Partidului Politic NOI, la urne: “Am votat pentru o Republica Moldova suverană și independentă”
Articolul următorVictorie zdrobitoare a proeuropenilor la alegerile din Republica Moldova. Unde s-au impus comuniștii și socialiștii