Cristian Rizea, unul dintre liderii partidlului politic NOI vine cu noi dezvăluiri!

“Pentru ca cetatenii moldoveni trebuie sa cunoasca ADEVARUL, astazi va voi dezvalui motivul pentru care presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a “distantat” din punct de vedere politic inca din ianuarie 2020 de Andrei Nastase, liderul platformei DA! Raspunsul la aceasta intrebare pe care multi moldoveni il asteapta vi-l pot da astazi si are legatura cu scurta perioada in care Andrei Nastase a fost ministru de Interne al Republicii Moldova, perioada in care, din pacate pentru el, a “acceptat” acea punga de bani cash care saptamanal ajunge pe biroul celui care ocupa functia de ministru de Interne si care provine din contrabanda cu tigari de pe intreg teritoriul tarii! E un obicei “împământenit” inca din vremea lui Plahotniuc care astfel le daduse un “os de ros” slugilor sale Jizdan si Cavcaliuc, pentru a avea grija ca si aceasta afacere a oligarhului fugar sa “funcționeze” perfect. Acesta e, stimati alegatori moldoveni, motivul pentru care Maia Sandu, dupa ce a vazut in perioada cand conducea guvernul inregistrarile video puse la dispozitie de Igor Dodon prin intermediul celor de la SIS, inregistrari care il compromit total pe liderul platformei DA, a decis sa se “desparta” politic de Andrei Nastase! Celebra intamplare cu achizitionarea acelor costume de haine de la un magazin din Chișinău, costume pe care Andrei Nastase a “uitat” sa le achite, a fost doar mesajul public subtil transmis de Igor Dodon celui pe care si-l dorea de fapt ca si contracandidat in locul Maiei Sandu la alegerile prezidentiale din noiembrie 2020! Dragi moldoveni, asa s-a scris o mica parte din istoria recenta a Republicii Moldova!”, a declarat unul din liderii Partidului Politic NOI, Cristian Rizea.

Sursa: Realitatea de Realitatea din Moldova

Articolul precedentSolicitare BOMBĂ adresată lui Igor Dodon de către Cristian Rizea, unul dintre liderii Partidului Politic „NOI” – Ce îi cere fostul deputat român
Articolul următorCristian Rizea, partidul NOI, interviu la Radio Europa Liberă: ”Igor Dodon și Vlad Plahotniuc țin în mână frâiele principalelor instituții publice”