Republica Moldova organizează astăzi alegeri parlamentare anticipate. Printre cei care au votat se află și fostul deputat român Cristian Rizea. La secția de votare, acesta s-a întâlnit cu președintele Comisiei Electorale Centrale, Dorin Cimil, pe care îl acuză că a încălcat Constituția țării interzicându-i să candideze, scrie realitatea.net 

Cristian Rizea, purtătorul de cuvânt al Partidului Politic NOI, a votat la secția 120.

”Dragi Prieteni, astăzi, prin votul pe care mi l-am exercitat în mod legal s-a dovedit încă o dată că sunt cetățean al Republicii Moldova, iar faptul că nu mi s-a permis să candidez conform dreptului constituțional s-a confirmat a fi un abuz din partea celor care au capturat acest stat ! Astăzi am votat pentru că Moldova să elimine odată pentru totdeauna acest sistem mafiot și să devină cu adevărat un stat de drept ! Moldova trezește-te și vino alături de NOI !”, a scris Rizea pe Facebook. 

Fostul deputat român l-a acuzat pe președintele Comisiei Electorale Centrale, Dorin Cimil, de abuz pentru că i-a interzis să candideze la alegeri și a subliniat că faptul că are dreptul să voteze dovedește că este cetățean al Republicii Moldova.

 

Sursa: Realitatea de Realitatea din Moldova

Articolul precedentAlegeri parlamentare: Prezența la vot la ora 10.00 
Articolul următorMaia Sandu:” Am votat pentru un Parlament cinstit cu care să pot să lucrez”