O crimă înfiorătoare a avut loc în municipiul Comrat. O asistentă medicală în vârstă de 21 de ani și-a omorât fără milă propria mamă. Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit vineri noapte de poliţie, zăcând într-o baltă de sânge, în propria locuință. Detaliile scoase la iveală de anchetatori și martori sunt îngrozitoare, scrie publika.md.

Vă avertizăm că urmează informaţii care vă pot afecta emoţional.

Crima a avut loc într-un apartament dintr-un bloc nou din oraşul Comrat. Potrivit primarului localităţii, totul s-a întâmplat vineri, în timpul zilei, dar oamenii legii au fost alertaţi de vecini abia la ora 23. Când au intrat în casă, au găsit un tablou înfricoşător.

Femeia zăcea moartă într-o baltă de sânge. Fiica sa, care este asistentă medicală de profesie, a spintecat cadavrul mamei sale la propriu. 

SERGHEI ANASTASOV, primarul municipiului Comrat:”I-a scos şi inima. Aşa ceva nu s-a întâmplat niciodată în Comrat.”

Femeia lucra de ani buni în Germania pentru a-şi întreţine copilul. Potrivit presei locale, mama şi fiica s-au certat din cauză că tânăra era consumatoare de droguri, iar femeia a vrut să o trateze de acest viciu.

SERGHEI ANASTASOV, primarul municipiului Comrat:”Se discuta prin oraş că fata nu ştiu pe unde umbla. Mama ei a venit acasă, pentru că a vrut să o aducă pe calea cea bună. De asta a şi început gălăgia.”

Jurnaliştii din Comrat scriu că, după crimă, fata a fugit, dar a fost reţinută la scurt timp de poliţişti. Anul trecut, ea a absolvit Colegiul de Medicină din Cahul. Directorul instituţiei spune că tânăra învăţa destul de bine şi nu avea probleme de comportament.

Tânăra, care și-a spintecat mama, se va prezenta astăzi în fața judecătorilor din Comrat și ar putea ieși în cătușe din sala de judecată. Asta în cazul în care magistrații vor accepta cererea procurorului de a o plasa în arest pentru 30 de zile.

Sursa: Realitatea din Moldova

Articolul precedentCHECK-IN. Cea mai friguroasă capitală europeană. Zeci de mii de bucureșteni, în frig
Articolul următorVânzările online de alimente au crescut la nivel mondial cu până la 400% de la începutul pandemiei