Moldova a renunțat la simbolistica tricolorului în comunicarea oficială despre Ziua Națională, sărbătorită la 27 august. Mai mult, culorile în care Guvernul Moldovei comunică azi sunt de tip \”\”LGBT-stilizat\”\”, lucru ce i-a lăsat muți pe moldovenii ce și-au abandonat conducerea în mâinile oamenilor lui SOROS, susține consultantul politic Cozmin Gușă. În opinia sa, Moldova a ajuns #RepublicaSOROS, “cu acte-n regulă”.

“Azi n-am emisiune la GOLD FM, dar dac-aș fi avut, un subiect important ar fi fost despre Moldova și aniversarea Declarării Independenței ei din 1991, cum a evoluat, perspectivele Unirii cu România, în ce stare e azi, etc.
N-aș fi putut însă discuta despre ce-mi propuneam pentru că un subiect senzațional (de trist!) ar fi monopolizat dezbaterea, anume faptul că Moldova a renunțat la simbolistica tricolorului în comunicarea oficială despre Ziua Națională. Mai mult, culorile în care Guvernul Moldovei comunică azi sunt de tip \”\”LGBT-stilizat\”\”, lucru ce i-a lăsat muți pe moldovenii ce și-au abandonat conducerea în mâinile oamenilor lui SOROS”, spune consultantul politic Cozmin Gușă.

“Azi, și-n baza acestui cod de comunicare publică de tip transumanist, Moldova face o declarație către lume c-ar fi prima țară care renunță la culorile naționale, chiar de Ziua Națională, în favoarea celor impuse de curentul LGBT, ai căror exponenți domină azi conducerile în lumea euroatlantică. Moldova este condusă azi de trei femei cu nume românești frumoase dar statut marital incert, Maia Sandu, președinte, Natalia Gavriliță, prim-ministru, Veronica Dragalin, șefa Anticorupției, fiind impuse la conducerea statului cu sprijinul partenerului nostru strategic SUA, deci s-ar presupune cumva că și cu acordul României. Sub dominanța acestor culori LGBT, aceste trei femei vor conduce azi prin Chișinău alaiurile de oficialități într-un pelerinaj ce nu va ocoli monumentele dedicate lui Ștefan cel Mare și Mihai Eminescu. În cimitirele de la Putna și București pământul se va cutremura azi când cei doi se vor răsuci în mormânt în fața unei asemenea grozăvii!”, mai spune Cozmin Gușă.

Reamintim că pe 27 august se împlinesc 31 de ani de la proclamarea Independenței Republicii Moldova.

Ziua Independenței este ziua națională a Republicii Moldova, în care se sărbătorește adoptarea Declarației de Independență față de Uniunea Sovietică în 1991.

Proclamarea independenţei R. Moldova, în 1991, a constituit urmarea unui proces complex. În iunie 1988, la Chişinău s-a reunit un grup de intelectuali moldoveni care a pus bazele unui grup de iniţiativă pentru susţinerea democratizării. Pee 27 august 1991, în urma puciului de la Moscova, R. Moldova şi-a declarat independenţa „având în vedere trecutul milenar al poporului nostru şi statalitatea sa neîntreruptă în spaţiul istoric şi etnic al devenirii sale naţionale”, aşa cum se menţionează în Declaraţia de Independenţă.

Acest eveniment a fost precedat de adoptarea Declaraţiei de suveranitate, pe 23 iunie 1990, şi de neparticiparea, în ciuda presiunilor, la referendumul asupra menţinerii URSS, pe data de 17 martie 1991.

Cu toate acestea, drumul spre obținerea independenţei faţă de URSS a fost unul complex, fiind marcat de manifestări civile, iar rezultatul final întârziind din cauza activiştilor proruşi din stânga Nistrului sau adepţilor Partidului Comunist. Deşi a existat o dorinţă enormă de menţinere a Republicii Sovietice Socialiste Moldoveneşti în componenţa URSS, succesul mişcărilor naţionale de la sfârşitul anilor ’80 ai secolului trecut a fost incontestabil.

“De azi, Moldova a ajuns #RepublicaSOROS, cu acte-n regulă. Să-i ierte Dumnezeu pe toți cei ce asistă pasivi la o asemenea BLASFEMIE, că de blesteme nu vor scăpa!”, mai spune consltantul politic.

Sursa: Realitatea de Realitatea din Moldova

Articolul precedentRizea, acuzații dure la adresa Anei Revenco, ministrul Afacerilor Interne din Republica Moldova: Spălări de bani, venituri ascunse și un dosar penal
Articolul următorSimona Halep și Toni Iuruc divorțează. Reacții din presa internațională