Cristian Rizea deconspirase anterior schemele ilegale implementate la „Gările Auto Moderne” de către administratorul întreprinderii Iurie Moroz, fostul șef al Agenției Servicii Publice Vladislav Zara și fostul deputat democrat Vladimir Andronachi. Iar pe 16 decembrie 2021, transportatorii au confirmat dezvăluirile politicianului. Mai exact, în cadrul protestului desfășurat ei au cerut Guvernului sistarea schemelor ilegale de la “Gările Auto Moderne”.

Cum a fost însă posibil ca oamenii legii să nu observe, mulți ani, aceste scheme ilegale care au adus și continuă să aducă în buzunarele autorilor lor milioane de lei, anual? Simplu, pentru că ilegalitățile din cadrul întreprinderii sunt protejate de Veaceslav Balteanco și Sergiu Ciocoi de la Agenția Națională de Transport Auto, ultimul fiind detașat la “Gările Auto Moderne” de Serviciul de Informație și Securitate. Detalii, în video:

Articolul precedentDezvăluirile lui Cristian Rizea dau rezultate: O șefă din cadrul Agenției Proprietății Publice a demisionat
Articolul următorRusia cere oprirea expansiunii NATO în Estul Europei. Ce spune Casa Albă?