Un bărbat beat a luat ostatici proprii copii și și-a amenințat fosta soție că îi va omorî, dacă nu se întoarce la el. Incidentul nefericit a avut loc în jurul orei 06:00 dimineața, 5 noiembrie, la Anenii Noi.

Potrivit Poliției, oamenii legii au fost alertați de o femeie care a comunicat că finul ei, fiind în stare ebrietate, a venit la domiciliul său, manifestîndu-se agresiv față de membrii familiei, amenințând fosta soție cu moartea copiilor minori, dacă nu se întoarce la el. Acesta și-a luat ostatici propriii săi copii de 1 an, 4 ani și respectiv 7 ani

Ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu, a declarat pentru IPN că poliția a fost alertată de nașa bărbatului în această dimineață, în jurul orei 06.00. La fața locului au fost mobilizați mai mulți polițiști dar și un psiholog al poliției care încearcă să-l convingă pe bărbat să elibereze copiii.

Potrivit publika.md bărbatul beat şi agresiv, care își amenința fosta soție cu moartea copiilor minori dacă nu se întoarce la el, ar fi fost reţinut de oamenii legii. Cei trei copii, de 1, 3 şi respectiv 7 ani, au scăpat nevătămaţi.

Primarul din Mereni, Valentin Vieru, a declarat că familia era săracă, iar soţii erau despărşiţi de mai mult timp. În urmă cu câteva luni, individul şi-ar fi agresat fizic soţia. Edilul mai spune că cei trei copii minori sunt în evidenţa asistentului social şi locuiau împreună cu mama lor.

Sursa: Realitatea din Moldova

Articolul precedentJoe Biden ar mai avea nevoie de șase electori pentru a deveni președinte
Articolul următorPeste 1.000 de cazuri noi COVID înregistrate ieri în Moldova