La 11 iulie 2021 în Republica Moldova vor avea loc alegeri parlamentare anticipate, care reprezintă al X-lea scrutin parlamentar de la declararea independenței. Alegătorii vor alege o nouă componență a Parlamantului – organul reprezentativ suprem al poporului și unica autoritate legislativă a statului.

 

În aproape două săptămâni Republica Moldova va alege cine va reprezenta cetățenii în viitorul legislativ pentru urmatorii patru ani. Pentru cele 101 fotolii de deputați luptă candidații a două blocuri electorale, 20 de partide și un candidat independent.

Aflați pe poziția cu numărul 12 pe buletinele de vot, candidații Partidului Politic NOI promit moldovenilor o altfel de politică, făcută cu oameni noi.

,,Doar cu ajutorul cetățenilor de bună credință vom reuși pe 11 iulie să eliminăm abuzurile din justiție, care se întâmplă de 20 de ani încoace în Republica Moldova! Pe 11 iulie ne vom lua țară înapoi din mâinile celor care au confiscat-o”, a declarat Vladimir Dachi președintele Partidului Politic NOI!

„ Eu cred că am ales o soluție salvatoare pentru Republica Moldova. Asta vrem să reprezentăm noi, cei din această formațiune politică. Sunt onorat sa fac parte din echipa Partidului Politic NOI  un partid cu adevarat independent care isi doreste eliminarea sistemului mafiot  din justitie si intoarcerea banilor furati de Plahotniuc, Dodon ,Sor si Usatai de la cetatenii onesti ai  Republicii Moldova! Pe 11 iulie , Moldova voteaza pozitia nr 12 pe buletinul de vot !”, a declarat Cristian Rizea.

Sursa: Realitatea de Realitatea din Moldova

Articolul precedentCristian Rizea nu a fost primit la una dintre cele mai importante dezbateri electorale pentru alegerile din 11 iulie: ”Faceți un abuz imens”
Articolul următorRăsturnare de situație la alegerile din Republica Moldova! Cristian Rizea, ANUNȚ-bombă în plină campanie electorală