Aflați pe poziția cu numărul 12 pe buletinele de vot, candidații Partidului Politic NOI promit moldovenilor o altfel de politică, făcută cu oameni noi.

”Astăzi, suntem impuși să alegem dintre politicienii care ne-au furat până în anul 2009 și cei care ne-au hrănit cu promisiuni electorale după 2009. De ce, ei, în toți cei 30 de ani, nu au făcut absolut nimic pentru popor? Ei vor acum să prostească poporul din nou, ascunzându-se după măștile diferitelor partide și blocuri. Pe 11 iulie eu propun să alegem oameni noi”, spune Dachi Vladimir, președintele Partidului Politic NOI.

Ideea este întărită și de Cristian Rizea, membru în Partidul Politic NOI.

Imagine

”Toți oamenii sunt supuși greșelilor, dar important este ca măcar în ceasul al 12-lea să-ți asumi ceea ce ai făcut și să încerci să mergi mai departe fără a greși! După ce în urma dezvoluirilor mele despre corupția la nivel politic din România făcute în cartea ”Spovedania lui Rizea”, dezvăluiri în urma cărora multor oameni politici ca Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu li s-au deschis dosare penale, îmi doresc să vii alături de NOI pentru a face ”curățenie” și în politica moldovenească”, spune Cristian Rizea.

Trohin Alexandru, candidat la funcția de deputat din partea Partidului Politic NOI are un mesaj clar: Pe 11 iulie ne luăm țara înapoi, votez oameni oameni NOI!

”Nu sunt singur, suntem zeci de mii, tinerii de la care în 2009 ați furat speranțele. Acum e timpul să ne unim și să nu vă permitem să stăpâniți țara. Sunt sportiv. E greu! Uneori e chiar insuprtabil… Însă, omul prin muncă se slăvește și prin concurență se dezvoltă! Un exemplu demn pentru urmași este neamul puternic și mândru de sine! Oameni puternici aduc timpuri bune. Timpurile bune nasc oameni slabi, dar cei slabi aduc timpurile grele. Dacă nu NOI, atunci cine?”, spune Trohin Alexandru.

Partidul Politic NOI reprezintă un proiect de centru-stânga, de orientare pro moldovenească.

Sursa: Realitatea de Realitatea din Moldova

Articolul precedentVladimir Dachi, replică acidă pentru deputatul AUR Ciprian Ciubuc
Articolul următorIgor Dodon și oamenii lui îl monitorizează pe Rizea