Prefectul Capitalei a anunțat marți după-amiază, 6 octombrie 2020, ca mai multe restricții vor intra în vigoare de miercuri, 7 octombrie, în București, în contextul creșterii numărului de cazuri de COVID-19 în România.

Restaurantele şi cafenelele se închid din nou de miercuri. S-ar putea redeschide doar dacă numărul de cazuri scade sub 1,5/ 1000 locuitori

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) a stabilit, în şedinţa de marţi, ca restaurantele să fie închise, precum şi teatrele şi cinematografele. Totodată, într-un hotel poate fi servită masa doar clienţilor hotelurilor. CMBSU a decis ca masca să fie obligatoriu purtată în jurul şcolilor, pe o distanţă de 100 de metri.

Pe de altă partem sălile de jocuri de noroc din Capitală rămân deschise.

Toate măsurile sunt valabile șapte zile, deocamdată, începând de miercuri.

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a anunțat că restricțiile vor fi reevaluate după 7 zile și în funcție de evoluția pandemiei se vor putea relaxa sau se vor lua alte restricții suplimentare.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentPercheziţii la Chişinău şi Bălţi. Marfa contrafăcută în valoare de peste 6 milioane de lei a fost confiscată de polițiști
Articolul următorAlertă la Ploiești. Elevi împușcați în cap cu un pistol cu bile