Decizie importantă luată de compania AstraZeneca. Compania britanico-suedeză și-a vândut participația de 7,7% în Moderna pentru mai mult de 1 miliard de dolari după ce acțiunile companiei americane de biotehnologie au crescut datorită aprobării vaccinului său contra Covid-19.

Deși informația a apărut zilele acestea în media, până în prezent nu este însă clar în ce perioadă și-a vândut compania cu sediul în Marea Britanie, participația la Moderna. De altfel, în ciuda unui punct vedre așteptat, cele două companii nu au făcut momentan comentarii pe marginea acestui subiect, relatează Reuters.

Moderna, al cărui vaccin anti-Covid-19 este aprobat în SUA, UE, Israel și alte câteva țări, a anunțat săptămâna trecută că se așteaptă la vânzări de 18,4 miliarde de dolari ale acestui produs.

Potrivit The Times, după vânzarea participației sale, AstraZeneca va continua parteneriatul cu Moderna în tratarea altor boli.

Sursa: Realitatea de Diaspora

Articolul precedentŢigări de contrabandă ascunse în pneurile unui autoturism
Articolul următorIncident TERIBIL în Onești: Doi oameni au murit într-o luare de ostatici! Intervenție în forță a mascaților – autorul, împușcat în picior