Omul care l-a descoperit pe Leonard Doroftei are o poveste desprinsă din filme. În urmă cu 7 ani a făcut infarct după un meci în Rusia, iar medicii nu îi mai dădeau nici o șansă!

Acum, el are grijă de 20 de copii, cărora le asigură casa, masa și îi duce la școală, scoate campioni după campioni și nu a renunțat la gestul care l-a făcut celebru: în timpul meciurilor, mușcă din prosop!

În 2013, Titi s-a născut pentru a doua oară! Aflat în Rusia, la Campionatul European pentru Juniori, a făcut infarct, iar medicii nu i-au mai dat nicio șansă de supraviețuire.

„În semifinalele competiției am fost furat rău de tot cu Jitaru. Și în momentul în care m-au dat învins, m-a luat o căldură… Am ieșit afară, m-a văzut un antrenor și a chemat salvarea. Am fost stabilizat în Rusia. Am stat acolo 72 de ore, au vrut să mă opereze”, a povestit Titi Tudor, antrenor emerit de box. 

Ajuns în România, Titi „Prosop” povestește cum a vrut să fugă de la Spitalul Floreasca!

“Mi-a fost frică … decât să mor pe patul de operație, mai bine acasă. Am dat peste doctorul Brădișteanu, care are și dânsul 3 bypass-uri, mi-a spus „matale o să ai 4, o să fiu invidios”, și-a mai adus aminte antrenorul. 

Fostul antrenor al lui Doroftei a rămas un om cu o inimă mare! La Ploiești, e tată pentru de 20 de copii!

“Numărul copiilor care vin la mine la sală sunt în jur de 50 și ceva, dar stau în cantonament unde am grijă de ei în jur de 15, până în 20 de copii, le dau mâncare, cazare, școala este pe primul loc pentru mine”, a subliniat Titi Tudor.  

„Maestrul mă ajută cu orice, e alături de noi, de toată echipa. Este ca un tată pentru tot clubul, își dă toate puterile ca să facă orice pentru noi”, îi este recunoscător Marian Ghinoiu, campion național la categoria 49 kg. 

VIDEO pe realitateasportiva .net

Sursa: Realitatea de Bucuresti