Candidatul Platformei DA la prezidențiale, Andrei Năstase, a venit cu primele declarații, după închiderea secțiilor de vot.

„Am făcut o campanie corectă și am demonstrat că nu vrem să câștigăm voturile oamenilor cu orice preț, am fost sinceri cu oamenii, nu am făcut promisiuni, ci ne-am luat angajamente. A fost de departe cel mai dificil scrutin de până acum, bineînțeles din cauza pandemiei. Vreau să mulțumesc tuturor pentru implicare, pentru vot, pentru munca depusă.

Mulțumesc tuturor care au ieșit la vot și au pus umărul la edificarea democrației din Republica Moldova. Mulțumesc foarte mult celor care și-au dat votul pentru mine și pentru Moldova de Mâine.

Marea noastră tristețe este că de această dată minciuna și manipularea a făcut parte și din arsenalul celor care până nu demult se declarau susținători ai adevărului.

Mulțumesc foarte mult diasporei noastre”, a declarat Andrei Năstase, potrivit unimedia

 

 

Sursa: Realitatea din Moldova

Articolul precedentUnele secții de votare din străinătate rămân deschise. Secţiile de votare din Republica Moldova s-au închis
Articolul următorRenato Usatîi: „Vreau să mulțumesc cetățenilor din Republica Moldova și din diasporă care au votat pentru mine”