Băncile din România au început să blocheze conturile unor persoane fizice și juridice înregistrate în Rusia, în virtutea sancțiunilor internaționale aplicate rușilor, după măcelul comis în Ucraina. Totodată, rând pe rând, autoritățile române au început să ia poziție față de afaceriști ruși și entități bănuite sau dovedite ca având legătură cu Kremlinul lui Putin. Totul, pentru a opri finanțarea atrocităților.

România se aliniază sancţiunilor occidentale împotriva Rusiei. Reprezentanţii mai multor bănci comerciale au declarat că se fac verificări pentru identificarea conturilor deţinute de entităţi ruse – persoane fizice sau juridice – care s-ar încadra în criteriile pe baza cărora se pot aplica sancţiunile, de cele mai multe ori fiind vorba despre transferul unor sume prin băncile ruseşti.

De altfel, toate băncile sunt nevoite să se supună restricțiilor cerute de UE.

“Băncile românești sunt obligate să respecte sancțiunile internaționale dispunse împotriva Federației Ruse”, a declarat Dan Suciu.

Demersului fără precedent al autorităților române și al entităților comerciale potente s-a alăturat și fostul deputat Cristian Rizea. Acesta a decis să sesizeze instituțile americane, europene și britanice cu privire la RISCUL URIAȘ pe care-l implică statusul activ financiar al companiilor ruse dirijate de oamenii lui Putin din România, scrie realitateadinmoldova.md

Andrei Dracea și Iancu Toader, doi pioni au Rusiei lui Putin cu tentacule în toată România. Afaceri controversate pentru a alimenta PUȘCULIȚA de la KREMLIN

Cristian Rizea cere instituților americane, europene și britanice SĂ ÎNGHEȚE DE URGENȚĂ conturile firmelor omului de afaceri moscovit Andrei Dracea și ale PARTENERULUI SĂU ÎN ILEGALITĂȚI – avocatul Iancu Toader.

Dracea și Toader sunt extrem de apropiați nu numai de lumea interlopă din România, ci și de cea din Rusia lui Putin, unde au legat prietenii strânse, frățești, cu interlopi ruși refugiați, recunoscuți pentru actele teroriste.

Casa lui Cristian Rizea, atacată cu cocktailuri Molotov – Cine vrea capul fostului deputat?

Gest criminal, marți seara, specific clanurilor mafiote! Casa fostului deputat Cristian Rizea a fost atacată cu cocktailuri Molotov. Tentativa de asasinat a celei mai puternice voci din Republica Moldova, cea care a devoalat corpuția de la cel mai înalt nivel, dinamitează Chișinăul!

Atacul a avut loc la ora 21:18, în timp ce politicianul prezenta emisiunea „Spovedania lui Rizea”. Într-o intervenție live pe Facebook, Rizea declarat că aceasta a fost o avertizare din partea mafioților din Republica Moldova, ca replică la dezvăluirile pe care le face despre crimele, actele teroriste și gesturile lor de intimidare.

“Acesta e răspunsul primit pentru curajul pe care îl am ca să împărtășesc cu voi ilegalitățile pe care le comit. Asta se întâmplă atunci când vrei să spui adevărul. Să vedem ce vor face instituțiile statului, dacă mai există aici și ce vor descoperi!”, a spus Rizea.

Imagine

Imagine

Cine este, de fapt, Andrei Mihai Dracea – legături bolnăvicioase cu lumea moscovită

“Medicul” Andrei Mihai Dracea, născut și școlit la Moscova, desfășoară afaceri în care rulează milioane de lei fără niciun angajat. Și cele mai multe raportează pierderi la sfârșit de an financiar. Asta înseamnă că statul nu încasează mai nimic de pe seama lor.

“Omul de afaceri” Andrei Mihai Dracea, născut și școlit la Moscova, și-a consolidat afacerile din banii publici ai sistemului sanitar cu sprijinul a doi generali de top din cele mai importante servicii secrete. Nici serviciile secrete străine nu i-ar fi tocmai… străine. Personaj misterios, Dracea, alături de bunul său prieten Iancu Toader, avocatul mafiei rusești, se bucură de o largă deschidere spre lumea interlopă din Rusia.

Pericolul vine de la ruși – Occidentul taie răul de la rădăcină

Occidentul a simțit pericolul din timp și a aplicat cele mai drastice sancțiuni tentaculelor lui Putin – oligarhii care finanțau Kremlinul au fost loviți acolo unde-i doare mai rău: LA BUZUNARE! Lăsați fără averile colosale și “siliți” să trăiască “pe caiet”, ca muritorii de rând, oamenii lui Putin, finanțatorii terorismului și al războiului, au început să se împrumute între ei.

Schema lacheilor lui Putin este extrem de simplă. Și totuși, excelent orchestrată! Folosind companii-fantomă sau alte entități financiare străine, fentează supravegherea bancară a tranzacțiilor.

Sursa: Realitatea de Realitatea din Moldova

Articolul precedentCine sunt partenerii din România ai racketului Vladimir Tătăroi? Cuibul traficanților de droguri de la București A FOST SPART
Articolul următorCulisele Statului Paralel | Cristian Rizea cere pază de stat după atacurile comandate: Am făcut dovada acestui atentat terorist