Luptătoarea Anastasia Nichita a cucerit medalia de aur la Cupa Mondială de la Belgrad. Sportiva de 21 de ani a obținut trei victorii în categoria de greutate 57 kg, cu italianca Arianna Carieri, turcoaica Mehlika Ozturk și indianca Anshu.

Anastasia Nichita a ajuns la 16 medalii în carieră, dintre care 7 de aur! Ea a mai urcat pe prima treaptă a podiumului de premiere la Europenele de cadeți și tineret, Under 23, la Mondialul de tineret și Campionatul European de seniori.

Nichita a fost felicitată și de președintele ales Maia Sandu.

„Astăzi am trăit bucuria unei vești minunate – sportiva Anastasia Nichita a cucerit aurul la Cupa Mondială de la Belgrad. Efortul și dedicația Anastasiei reprezintă o realizare extraordinară a țării și a oamenilor noștri, care reușesc în pofida tuturor greutăților. Îți mulțumim, Anastasia, că ne faci mândri și că ai adus Moldova pe primul loc. Felicitări și multe victorii înainte!”, a scris pe Facebook, Maia Sandu.

Sursa: Realitatea din Moldova

Articolul precedentBilanț coronavirus Moldova: 1.673 cazuri noi de infectare și 25 de decese
Articolul următorCulisele statului paralel, ora 18:00. Cum au fost distruse și băgate în faliment societăți de stat în favoarea firmelor străine