Aeroportul Internațional din Chișinău a rămas în beznă după ce rețeua de energie electrică a picat în mare parte din țară. Republica Moldova s-a confruntat ore întregi cu o pană imensă de curent în mai multe raioane din cauza bombardamentelor din Ucraina. 

Pasagerii care așteptau să decoleze de pe Aeroportul Internațional din Chișinău au stat în beznă până au venit aeronavele. Curentul electric s-a întrerupt, iar zeci de minute nimeni nu a reușit să găsească o soluție. Au fost câteva șocuri de curent și s-a luat decizia punerii în funcțiune a generatoarelor electrice.

Ploaia de rachete lansată de Rusia în Ucraina a lăsat în beznă și mare parte din Republica Moldova. Capitala și mai multe raioane au rămas fără curent electric. Traficul a fost paralizat și troleibuzele s-au oprit în mijlocul marilor bulevarde.

Maia Sandu acuză Rusia că i-a lăsat țara pe întuneric și dă asigurări că vor fi rezolvate toate problemele tehnice. Este pentru a doua oară când Moldova rămâne fără electricitate pe fondul atacurilor rusești din Ucraina. 

Sursa: Realitatea de Realitatea din Moldova

Articolul precedentFrăția gunoaielor, dama de lux. Triunghi amoros la Romprest: cuibușor de nebunii pe banii cetățenilor
Articolul următorȘeful NATO, vizită oficială în România