129 de elevi din instituțiile de învățământ primar și secundar din Capitală sunt bolnavi de COVID-19, iar 2.060 se află în izolare. Numărul cadrelor didactice confirmate pozitiv la moment este 94, iar 52 stau în carantină, transmite Știri.md.

Totodată, infectați cu noul coronavirus sunt și 16 lucrători auxiliari, dintre care opt sunt în izolare. Informația a fost prezentată la ședința Primăriei de către viceprimarul Angela Cutasevici.

Potrivit Angelei Cutasevici, în instituțiile de învățământ primar și secundar sunt în carantină elevi din 97 de clase, inclusiv opt private. Astfel, 1.886 de elevi au făcut studiile online, acum toți copiii fiind în vacanță.

Săptămâna trecută au revenit din carantină 207 clase din 78 de instituții. În cazul instituțiilor de învățământ general, în carantină nu se află nimeni.

Referitor la instituțiile de educație timpurie, este un singur copil bolnav de COVID-19, iar 130 sunt în autoizolare. 25 de educatori sunt confirmați pozitiv, iar opt sunt în izolare. Cât privește numărul lucrătorilor auxiliari din grădinițe sunt 10 bolnavi și 10 în autoizolare.

Sursa: Realitatea din Moldova

Articolul precedentReacția lui Igor Dodon după scandalul de la Fălești cu Renato Usatîi
Articolul următor14 muncitori moldoveni arestați în Spania, după ce au fost prinși cu acte false românești